Veelgestelde vragen

It is possible to take part in a playgroup when you don't speak dutch. The teachers speak English and German.

Man kann teilnehmen an diese Spielgruppen wenn man nur Deutsch oder Englisch spricht.

 

1. Kan ik een ochtend komen kijken of mijn kind en ik het leuk vinden? Dit kan op open dagen of in de zomerspeelgroep. Kijk hiervoor op sociale media of abonneer je op de nieuwsbrief. Het geeft onrust in de groep geeft als er regelmatig nieuwe ouders en kinderen bij zijn.

2. Komen er alleen ouders en kinderen met problemen naar de speelgroep? Nee, veel ouders komen omdat ze het een fijne speelruimte voor hun kind vinden of omdat ze bijvoorbeeld klein wonen.

3. Is de speelgroep geschikt voor kinderen met een beperking? Jazeker, er waren in het verleden kinderen met Downsyndroom, cerebrale parese, hartafwijking enz.

4. Wat kost deelname aan een speelgroep? Je investering is €160,00 voor tien keer: acht speelochtenden met je kind en twee gespreksbijeenkomsten voor ouders.

5. Kan ik in termijnen betalen? Ja, dat kan.

6. Ik kan de speelgroep niet betalen, kan ik een bijdrage in de kosten krijgen?  Ja, via het Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen is een bijdrage mogelijk. Neem contact op met het WIJ-team in je wijk of Laura Jelsma. Telefoon: 06 – 81304503 (ma. t/m do. van 9.00 - 14.00 uur) E-mail: groningen@jeugdfondssportencultuur.nl

De gemeente Noordenveld kent de 'Meedoenregeling'. https://noordenveld.nl/meedoenregeling-aanvragen

7. Kunnen beide ouders mee naar de speelgroep? In overleg is dit mogelijk. Het hangt af van de grootte van de groep en of er veel ouders samen willen komen. In het laatste geval rouleren we.

8. Kunnen mijn partner en ik om de beurt komen? Jazeker.

9. Kan oma, opa of oppas een keer mee? Dit kan in overleg.