Peutergroep 2,5+

Op zaterdag in Peize 11.30-13.15 uur

Een peuter is één brok energie. Voortdurend in beweging. Ze rennen, springen en klimmen totdat ze doodmoe in slaap vallen. Of ze willen helemaal niet meer slapen van alle opwinding.

In een peuterspeelgroep is het een drukte van belang. Er is voortdurend beweging: klimmen, gooien, sjouwen, bouwen. Ze willen regelmatig hetzelfde speelmateriaal. Dat betekent ruzie in de tent. Bij Visje in het water ontdek je hoe je daar als ouder soepel mee om kunt gaan.

Peuter sjouwt met draagzitkistjes speelgroep Visjeinhetwater Groningen Peize

Zelf doen!

Peuters willen alles zelf doen. Ze raken snel gefrustreerd als iets niet direct lukt of als je ze wilt helpen. Hun woordenschat groeit, maar helaas begrijp je niet altijd wat ze bedoelen. En dan liggen ze zomaar op de grond te schreeuwen. Het is voor een peuter heel normaal om meerdere keren per dag in tranen uit te barsten.

Voor jou als ouder is dat niet eenvoudig. Zeker bij een peuter met een sterke wil moet je stevig in je schoenen staan. Als je weet wat peuters nodig hebben, wordt jullie leven samen een stuk gemakkelijker.

We helpen je graag op weg.

Citaat Jesper Juul Family Lab peuterspeelgroep Visjeinhetwater Groningen Noordenveld

Peutergroep voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.  Acht keer anderhalf uur spelen, twee gespreksbijeenkomsten voor ouders. Nieuwe groepen starten ieder jaar in september, januari en maart/april. €150,00. Voor minima is een tegemoetkoming in de kosten mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In juli en augustus spelen we buiten in Groningen. Hier kan je peuter helemaal los gaan.